Skip to main content
Logotip Europske komisije
Public Health

Odjeljak za preuzimanje

Informacije o sustavu zajedničkog mjesta elektroničkog ulaza EU-a (EU-CEG) i načinu njegova rada.

Tehničke informacije

Tehničke informacije o pripremi IT sustava vašeg poduzeća za dostavljanje informacija s pomoću aplikacije EU-CEG (uključujući rječnike podataka i instalacijsku datoteku za XML Creator) redovito se objavljuju u CIRCABC-u, internetskoj aplikaciji Europske komisije.

Sva relevantna dokumentacija stavlja se na raspolaganje u interesnoj skupini aplikacije CIRCABC za dionike EUCEG-a iz industrije.

NAPOMENA: Dokumenti u biblioteci interesne skupine javno su dostupni te vam za pristup nije potrebno prethodno odobrenje. Međutim, ako želite primati obavijesti o ažuriranjima (npr. o objavama novih dokumenata), trebali biste se pridružiti interesnoj skupini i aktivirati automatsko obavješćivanje. Za to će vam biti potreban račun za EU Login (ako ga još nemate, možete ga stvoriti ovdje). Više informacija o tome kako se aktivira automatsko obavješćivanje dostupno je u odjeljku Pomoć na internetskim stranicama CIRCABC-a.

Dokumenti se pohranjuju u biblioteci s naslovom koji sadržava datum objave. Novi/ažurirani dokumenti navedeni su na početku.

Upute za dostavljanje informacija