Ugrás a fő tartalomra
Public Health

Letölthető dokumentumok

Információk az EU közös adatbeviteli kapujáról és annak működéséről

Technikai információk

Az Európai Bizottság által működtetett CIRCABC alkalmazás honlapján rendszeresen közzéteszünk technikai információkat (köztük az adatszótárakat és az XML Creator installációs fájlt), hogy a cégek tájékozódhassanak arról, milyen informatikai megoldásokkal tudják használni a közös adatbeviteli kaput.

A CIRCABC alkalmazás EUCEG Industry Stakeholders (a közös adatbeviteli kapu ipari érdekelt felei) érdeklődési csoportjában az összes fontos dokumentumot megosztjuk.

MEGJEGYZÉS: Az érdeklődési csoport könyvtárában található dokumentumok bárki számára előzetes engedély nélkül hozzáférhetőek. Ha azonban Ön értesülni szeretne a frissítésekről (pl. új dokumentumok közzétételéről), akkor csatlakoznia kell az érdeklődési csoporthoz és be kell kapcsolnia az automatikus értesítésküldést. Ehhez EU Login-fiókra van szükség (ha Önnek még nincs ilyen fiókja, itt hozhatja létre). Az automatikus értesítésküldés beállításának módjáról a CIRCABC súgójának oldalain lehet részletesebben tájékozódni.

A dokumentumok a könyvtár mappáiban találhatók, amelyek címe tartalmazza a közzététel időpontját. A sorban az új/frissített dokumentumok állnak elöl.

Útmutatás az adatbevitelhez