Direct la conținutul principal
Public Health

Secțiunea „Descărcări”

Informații despre Platforma comună a UE de transmitere a datelor (EU-CEG) și modul său de funcționare.

Informații tehnice

CIRCABC, o aplicație online coordonată de Comisia Europeană, publică periodic informații tehnice pentru a ajuta întreprinderile să își pregătească sistemul informatic pentru transmiterea de informații pe EU-CEG (inclusiv dicționarele de date și fișierul de instalare a XML Creator).

Toate documentele relevante sunt partajate în cadrul grupului de interes CIRCABC al părților interesate din sectorul EU-CEG.

NOTĂ: Documentele stocate în biblioteca grupului de interes sunt publice – nu aveți nevoie de o autorizare prealabilă pentru a le accesa. În schimb, dacă doriți să primiți notificări atunci când informațiile sunt actualizate (de exemplu, atunci când se publică noi documente), trebuie să aderați la grupul de interes și să activați notificările automate. În acest scop, veți avea nevoie de un cont EU Login (dacă nu l-ați creat încă, o puteți face aici). Mai multe informații privind activarea notificărilor automate sunt disponibile în secțiunea Ajutor CIRCABC.

Documentele sunt păstrate în bibliotecă, în dosare al căror titlu conține data publicării. Documentele noi/actualizate figurează pe primele poziții din listă.

Orientări privind transmiterea de informații